Marmara Meslek Kursu 

Tüm hakları saklıdır

Copyright © 2019

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle

Marmara Meslek Kursu gelişen ve gelişmekte olan Güzellik merkezi, Otel ve Spa Merkezleri ile işbirlikçi çalışma sağlayan birçok alanda M.E.B onaylı ve sertifikalı eğitimler veren İstanbul merkezli bir kurumdur.

SAYFALAR

EĞİTİMLER

ADRES ŞİŞLİ (MERKEZ)

- Eğitimlerimiz

- Hakkımızda

- Başarı Hikayelari

- Blog

- İletişim

- Kalıcı Makyaj Kursu

- İpek Kirpik Kursu

- Masaj Kursu

- Profesyonel Makyaj Kursu

- Cilt Bakımı & Güzellik Kursu

0212 234 75 45

19 Mayıs Mah. Etfal Sok. No:8 Şişli / İstanbul

0532 404 18 14

KADIKÖY (ŞUBE)

Hasanpaşa Mah. Kurbağalıdere Cad. No 25 Kat3 D: 7-8 Kadıköy İş Merkezi

‎0216 606 46 54

Gizlilik Sözleşmesi

Sayın Ziyaretçi,

Marmara Meslek Kursu Web Sitesi'ne hoş geldiniz.

 

Aşağıdaki "Gizlilik Sözleşmesi", Marmara Meslek Kursu ’nun, siz değerli kullanıcılarımıza sağladığı bilgi ve hizmetlerin sunumuna ilişkin hükümleri düzenlemektedir.

 

Marmara Meslek Kursu Web sitesine giren ya da sitedeki formları dolduran her kullanıcı "Telif Hakkı Bilgisi", "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Kullanım Şartları"nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

 

Gizlilik Politikası

1. Marmara Meslek Kursu kayıtlı ve misafir kullanıcılarına ait e-posta, adı, soyadı, telefon numarası ve kayıt sırasında girilen hiçbir bilgiyi Web Sitesinde yayınlamaz, kullanıcı aksini belirtmediyse hiçbir iş ortağı, şirket, kurum ya da diğer kuruluşla paylaşmaz.

 

2. Marmara Meslek Kursu kişisel bilgilerinizi sadece aşağıda belirtilen yasal durumlarda ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açar. 

a.) Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde,

b.) Marmara Meslek Kursu ’nun mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla,

c.) Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde.

 

3. Marmara Meslek Kursu’nda kayıtlı kişisel bilgileriniz sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılmaz, kiralanmaz ya da başka bir kurum ya da kuruluş ile karşılıklı değiştirilmez. Bu "Gizlilik Sözleşmesi" metninde yer alan maddeler haricinde hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. Marmara Meslek Kursu bu sözleşmede taahhüt ettiği şartları yerine getirmek için mümkün olan tüm önlemleri alır.

 

4. Marmara Meslek Kursu tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. Marmara Meslek Kursu, ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır.

 

5. Kayıt sırasında girdiğiniz kişisel bilgilerinizi istediğiniz her zaman güncelleme ve değiştirme hakkınız bulunmaktadır. Marmara Meslek Kursu bu "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Hizmet Sözleşmesi"ne uymadığınız takdirde hesabınızı silmeye ya da askıya almaya yetkilidir.

 

6. İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar Marmara Meslek Kursu ’nun sorumluluğunda değildir.

 

7. Marmara Meslek Kursu bu metin içindeki her türlü bilgiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu siteyi kullanarak bu "Gizlilik Güvencesi" nde yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz.


 

Kişisel Verileriniz Koruma Altında

Marmara Meslek Kursu olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

 

Biz bu verileri;

- Her zaman güvenle saklıyor,

- 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,

- İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,

- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,

- Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,

- Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,

- Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

 

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

- Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,

- Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.

- Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,

- Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,

- Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte marmarameslek@gmail.com adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)